Getuigenissen

Ik was onzeker, zat niet goed in mijn vel... Na een paar sessies voelde ik me zelfzekerder dan ooit en had ik terug het gevoel:
Ik ben IK en ik ben OK ! Ik dronk vroeger 2 liter Coca-Cola per dag. De drang naar Coca-Cola is verdwenen. Ik drink nog maar af en toe een glaasje, maar hoofdzakelijk water!
Ik voelde me in het begin niet echt een mama... Nu zijn die gevoelens veranderd in een onwaarschijnlijke grote liefde voor mijn zoon! Ik voel me op en top vrouw!
 
Reactie van: Els De Caluwé
Wat een unieke ervaring! Ongelooflijk hoe Hans erin slaagt om op zo'n korte tijd niet alleen in het onderbewuste van een persoon door te dringen, maar ook de manier waarop hij ons in onze duik in het verleden, op zoek naar onze angsten, weet te begeleiden. Een geruststellend gevoel! Het was fantastisch hoe ik mij achteraf voelde.
Mijn hyperventilatie vormt niet langer meer aan als een probleem in mijn leven.
Voorts kan ik alleen maar zeggen dat dit een ABSOLUTE AANRADER is voor IEDEREEN!!!!
 
Reactie van: Herboren Alain Huber
In 3 sessies ben ik van mijn spinnenfobie verlost en voel ik me helemaal terug opgeladen. Heerlijk! En na bijna 2 jaar ‘proberen’ zijn we eindelijk zwanger geraakt! Bedankt, Hans! Ik kan het iedereen aanbevelen: Durf de stap te zetten!
 
Reactie van: Sylvia Smekens
Dit zijn mijn momentjes en ‘k heb daar recht op! Gelukkig ben jij zo lief om tijd voor mij vrij te maken en konden we elkaar spreken via Skype, spannend! Het was eerst even raar, even wennen, maar het klonk direct vertrouwd, intens en rustgevend. Ik merk hoe vaker ik dit doe, hoe sneller en dieper ik me kan ontspannen, hoe sneller ik terug kan naar dat zalige gevoel. Het geeft mij enorm veel energie en een supergevoel!!
 
Reactie van: Liesbet Geenen
Mijn zelfvertrouwen ging na een sessie meteen de hoogte in. Ik durf nu de confrontatie aan te gaan met mensen waar ik het voordien moeilijk mee had. Ik voel me met de dag sterker en beter worden, wetende dat ik het in me heb om voor mezelf op te komen.
Je leerde me om te genieten en het positieve te zien. Ik maak me nu veel minder druk om de kleine dingen en ‘k kan veel beter relativeren.
Mijn leven is veranderd vanaf ik buiten kwam bij jou. Ik voel me rijker, goed en mooier dankzij jouw technieken! Fantastisch! Mijn omgeving zit het ook aan me. De spanning is weg. Ik kom zeker terug zodat ik kan blijven groeien en aan mezelf werken. Bedankt!!!
 
Reactie van: Els Dejonghe
Het gaat goed met mij sinds mijn zelfmoordpoging. Gisteren een foto gezien van Steven en zijn nieuwe vriendin op facebook en geloof het of niet,het deed me weinig. Jihaaaaaa. Dat gaf me zo een goed gevoel, het gevoel dat ik sterker en sterker aant worden ben, minder gevoelig en beïnvloedbaar door mijn emoties.
Al mijn therapieën hebben wel bijgedragen tot verandering maar ik heb toch het gevoel dat ik bij jou heel veel resultaat bereikt heb. Ben nog misschien nog niet waar ik moet zijn maar daar wordt aan gewerkt. Voor mij is het al heel ok! Waarvoor dank vanuit mijn hart! Ik ga onze gesprekken wel missen maar das geen reden om te blijven plakken hé...
 
Reactie van: Dora Van Laet
Nooit meer schrik van spuiten en bezoeken bij de tandarts of de dokter. Weg angst, weg schaamte! Wat een opluchting!
Ondertussen ben ik ook van mijn vliegangst verlost. Yes, I can!
 
Reactie van: Roland Van Dooren

<< Start Vorige 1 2 Volgende Einde >>

Pagina 1 van 2


 

Powered by RS Web Solutions

 

© 2011 FobieSpecialist. Alle rechten voorbehouden.