Persoonlijke Consultatie

 

In deze 'Persoonlijke Consultatie' of 1 op 1- manier krijgt u persoonlijk Hans’ volledige aandacht en wordt intensief gewerkt aan het verlossen van uw angst of onzekerheden.

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat u via de persoonlijke behandeling het beste resultaat behaalt, wanneer u gedurende gemiddeld 3u per sessie behandelt wordt en dit met een maximum van 7 dagen tussen de 2 behandelingen. Na 2 tot 3 sessies zijn 96%  van de mensen van hun angst of fobie verlost. De FobieSpecialist belooft u nooit langer te behandelen dan nodig blijkt.

Het voordeel van dit principe is vergelijkbaar met een bezoek aan de tandarts. Ook daar blijkt dat het beter is om ineens meerdere tanden aan te pakken, dan telkens opnieuw de rit te moeten maken, tijd te verliezen door nieuwe afspraken te moeten maken…, telkens een spuit te moeten krijgen.
Uw tijd is kostbaar.

Het is aan te raden om af en toe een PowerSnap te nemen om technieken fris te houden of om uzelf regelmatig fysiek of mentaal terug op te laden.

3 vaak terugkomende reacties:

  1. “Ik was zenuwachtig, maar ik kreeg al snel vertrouwen in de aanpak.”
  2. Mijn vriendin (die niet op de hoogte was van mijn behandeling) zei vanaf ze me zag na de eerste sessie: “Amai, gij straalt nogal! Ben jij niet vermagerd?”
  3. “Had ik dit al maar eerder ontdekt.”

Hierdoor is dit een aanrader:

  • Vertrouwelijke sfeer
  • Professioneel kader
  • Hoge slaagkans

Maak een afspraak

© 2011 FobieSpecialist. Alle rechten voorbehouden.